OM OSS

OM KLINIKKEN

Tromsø Kiropraktikksenter er en nyetablert klinikk med kiropraktorer på Langnes. Vi holder til i 3.etg på Jekta Storsenter (Karlsøyvegen 12) vis-a-vis Langnes legesenter. Våre behandlere har tverrfaglig kompetanse som sikrer pasientene et fullverdig behandlingstilbud. Vårt mål er å levere et helhetlig behandlingstilbud til alle pasienter med plager i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet. Vi har korte ventetider og for å sikre deg som pasient et best mulig resultat garanterer vi time i løpet av 24 timer. Om du lurer på om vi kan hjelpe deg med dine plager kan du bestille time online eller ringe oss for å snakke med en av våre kiropraktorer.

 

MEDARBEIDERE

BÅRD NÆSSKiropraktor tromsø bård næss

 

ERIK LEINE WANGEN.Foto

 

TRUDE ALBERTSEN

massør Trude Albertsen

NICOLAI SAXEGAARD

Bård Næss er utdannet fysioterapeut og graduerte fra Semmelweis University i Budapest i 2009. Han fullførte videre sin mastergrad i kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney i 2012. Turnustjenesten gjennomførte han ved klinikken kiropraktor1asker. Bård har vært aktiv toppidrettsutøver i skihopping i 10 år, og har generelt stor interesse for sport og idrettsskader. Spesielle interesseområder er i tillegg rehabilitering og opptrening av bekken og korsryggproblematikk. Bård og Håkon samarbeidet om masteroppgaven på cervicogen hodepine og ble belønnet med pris for arbeidet av World Federation of Chiropractic.

Baard@kiropraktikksenter.no

Erik Leine Wangen er kiropraktor og fullførte sin mastergrad ved Macquarie University i Sydney Australia i 2014 hvor han fullførte sin master-these innen akutte korsryggsmerter.Han fullførte videre sin turnustjeneste ved kiropraktorklinkken Finnsnes – Tromsø AS, hvor han jobbet frem til august 2017.Erik har ellers en lang idrettskarriere bak seg og konkurrerte på elitenivå innen skihopping i over 10 år. Han har jobbet mye med overbelastningsskader relatert til muskel/skjelettsystemet hos pasienter i alle aldersgrupper. I tillegg har han også være aktivt involvert i behandling av elitespillere både innen fotball og volleyball siden 2014.

Erik@kiropraktikksenter.no

 

Trude jobber som massør hos Tromsø kiropraktikksenter. Hun er utdannet massasjeterapeut ved Massasje og Terapifagskolen i 2004. Trude har lang erfaring og har tidligere vært ansatt som klassisk massør og spaterapeut ved Essens Dagspa Tromsø i 9 år. Hun jobber tett med våre kiropraktorer for å oppnå best mulige resultater for alle våre pasienter. Trude kommer opprinnelig fra Vannøya i Nord-Troms.

trude@kiropraktikksenter.no

 

 

Nicolai Saxegaard er kiropraktor og fullførte sin mastergrad ved Macquarie University i Sydney i 2017 og tok mastergraden sin innen muskel og skjelettplager som økenede verdenshelseproblem.
Før sin femårige kiropraktorgrad gjennomførte han en bachelor grad i Sport Management gjennom Norges Idrettshøgskole og University of Ottawa, Canada. Nicolai har også utenom akademisk utdanning en lang karriere innen turning og har jobbet de siste 10 årene som turntrener for menn og kvinner på elite nivå i henholdsvis Norge, Canada, USA og Australia.

Nicolai@kiropraktikksenter.no